Vraag & Antwoord

Interpretatie van dromen

Ik ben een jongen die best wel veel dromen heeft gehad,en ik vraag me af wat de betekenis van die dromen eigenlijk zijn, en vroeg me af,of je mij een goed boek kan aanraden over dromen in het Nederlands, als ie er zijn tenminste, ik heb begrepen dat die boeken er wel zijn maar jammer genoeg alleen in het Arabisch.

Last van Wasaawis (mv. Weswees - influisteringen)

Wanneer ik het gebed verricht of van plan ben om goede daad te doen komen er bij mij satanische gedachten. Wanneer ik me probeer te concentreren in het gebed en probeer mij te concentreren over de betekenis van woorden, komen kwade gedachten voer mijn geest en mij van alles en nog wat suggereren, inclusief over Allah. Ik voel me dan boos hierover. Ik weet dat niemand zonden vergeeft en berouw aanvaardt behalve Allah alleen, maar door mijn gedachten heb ik het gevoel dat er niets erger is dan de kwade gedachten over Allah die ik heb. Ik vraag Allah om vergeving na het gebed, maar ik voel me slecht want ik wil deze slechte gedachten stoppen, maar ik kan het niet. Deze gedachten ontneemt mij het genieten van het gebed en geven me het gevoel dat ik ten dode opgeschreven. Gelieve mij adviseren.

Abortus van de zwangerschap als gevolg van verkrachting

Wat dienen de weerloze moslimvrouwen die werden aangevallen en zwanger werden door verkrachting te doen? Is het toegestaan voor hen de zwangerschap af te breken of niet?

Wordt het gefluister, de moslim aangerekend?

Is er een manier om onderscheid te maken tussen het gefluister van Shaytaan en die van het eigen ego? Is het mogelijk om de bron te weten vanwaar deze influisteringen komen, en wordt de moslim dit aangerekend? Is er een manier om onderscheid te maken tussen de influisteringen van de Shaytaan en die afkomstig zijn van het ego? Als de influisteringen afkomstig zijn van het ego, wordt de mens dan hiervoor gestraft al verwerpt hij dit?

Wat is het verschil tussen de Djinn en de Shaytaan?

Wat is het verschil tussen de Djinn en de Shaytaan?

Stichting Waqf/Eindhoven
Nederlands
Delen op Sociale Media

Test evenement 3

Introductie tot de Islamitische wetenschappen

Stichting Waqf / Eindhoven
Nederlands
Delen op Sociale Media

Test evenement 2

Opleiding Islamitische wetenschappen

Jan hanzenstraat 114 / Amsterdam
Nederlands
Delen op Sociale Media

Test Evenement 1

Het moslimkind in de westerse maatschappij

AL.ISLAAM.COM
Uw mobiele kennisbron over de Islaam

BESCHIKBAAR OP DE VOLGENDE APPARATEN