Vraag & Antwoord

Haar echtgenoot is niet in staat haar seksuele verlangen te bevredigen

Ik heb een probleem met de (intieme) omgang met mijn echtgenoot, ik weet dat het mijn plicht is om naar zijn slaapkamer te gaan wanneer hij mij roept, ook al ben ik niet in een goede psychologische conditie, en ik weet dat liegen iets verachtelijks is, maar mijn grootste wens is om mijn echtgenoot tevreden te stellen. 

Is het voor mij toegestaan om te doen alsof ik mijn verlangen bevredigt heb met hem? Ik heb dit probleem en ik wil niet liegen en mijn man niet in verlegenheid brengen dat hij mijn seksuele verlangen niet kan bevredigen. Ik kan hiermee niet stoppen en dit eerlijk tegen hem zeggen, dit kan hem in bedeesdheid brengen. Kunt u mij met helpen met dit probleem? En vergeet u mij niet in uw smeekbeden…

Alle lof is voor Allah.

We vragen Allah om jou rijkelijk te belonen voor jouw geduld, en aan de wens van jouw man te voldoen en de gehoorzaamheid voor jouw Heer.

De behandeling van wat je hebt genoemd is door er openlijk en eerlijk over te praten. Dit betekent niet dat jouw man in verlegenheid gebracht wordt en beschuldigd wordt van zwakte van seksuele vermogen. De oorzaak van dit probleem is in vele gevallen het onbesef van de man van de aanwezigheid van het probleem, en niet een zwakte of onvermogen om seksueel bevrediging bij zijn echtgenote te realiseren. Het kan zijn dat de man gemeenschap heeft met zijn vrouw en een aantal belangrijke dingen nalaat die zouden moeten voldoen aan de behoefte van zijn vrouw. Misschien is het handig om een aantal boeken te lezen over de relatie en de grondslagen tussen de echtgenoten en echtgenotes, zoals het boek  als “Toeh’fat al-‘Aroes” van de schrijver Mahmoud Mahdi Stambuli.

Het punt is dat het geen taboe is een dialoog aan te gaan met de man op dit gebied, en hem te adviseren te lezen over dit onderwerp. Deze openheid is beter dan het lijden in iets dat gemakkelijk behandeld en genezen kan worden.

Dit betekent niet dat de vrouw vrijgesteld is om deel te nemen aan de verantwoordelijkheid, zij dient te doen wat zij moet doen zoals het zich mooi opmaken voor haar man wat hem aanspoort om intiem met haar te zijn.

We vragen Allah om de zaken van de moslims goed te maken.

En Allah weet het beste.

Bron: Sheikh Mohammed Saalih' al-Moenadjied.


AL.ISLAAM.COM
Uw mobiele kennisbron over de Islaam

BESCHIKBAAR OP DE VOLGENDE APPARATEN