Vraag & Antwoord

Is het mogelijk dat ‘Iesaa en al-Madiey in onze tijdperk hedendaags komen

Ik heb veel gelezen over de Tekenen van het Uur waarover de boodschapper van Allah (Allah’s vrede en zegen zij met hem) ons heeft bericht zoals het verschijnen van al-Madiey, Dadjjaal (Antichrist) en de Messias ‘Iesaa (vrede zij met hem). Deze Tekenen hebben mij versteld doen staan, aangezien deze daadwerkelijk gekomen zijn of nu gaande zijn, en in het bijzonder het snel gaan van de tijd, en de grote toename van het drinken van alcohol, en de toenemende verspreiding van overspel en zang en muziek ... En nog veel meer.

Mijn vraag is: Denkt u dat het verschijnen van deze drie Tekenen, al-Madiey, de Dadjjaal en ‘Iesaa zeer nabij zijn en dit zal plaatsvinden tijdens onze leven? Moge Allah jullie rijkelijk belonen.

Alle lof is voor Allah.

De opkomst van deze drie Tekenen al-Madiey, de Dadjjaal, en de afdaling van ‘Iesa (vrede zij met hem) is realiteit en waarheid zoals dit is aangegeven door authentieke bewijze. En deze drie Tekenen verschijnen gelijkmatig of achter elkaar, want ‘Iesa zal achter al-Madiey bidden zoals dit gekomen is in een authentieke overlevering, net zoals het bevestigd is in authentieke overleveringen dat ‘Iesa de Dadjjaal zal doden. Maar wat betreft de tijd en het moment wanneer deze Tekenen zullen verschijnen: Allah weet het beste wanneer dit zal plaatsvinden. De bewijzen duiden er wel op dat dit nabij is, maar is dit tijden onze leven of hierna? Allah weet het beste en dit is een zaak van het ongeziene (al-Ghayb) dat alleen bij Allah bekend wordt en bij niemand anders. Het is aan de moslim zijn toevlucht en bescherming te zoeken bij Allah tegen de beproevingen in het algemeen, en de beproeving van de Dadjjaal in het bijzonder en Allah aan te roepen zowel in het heimelijk als in het openbaar om hem sterk en standvastig te maken met het standvastige woord (Laa illaaha illallaah) zowel tijdens dit leven als in het Hiernamaals (bij de ondervraging in het graf).

Bron: Sheikh Mohammed Saalih' al-Moenadjied.


AL.ISLAAM.COM
Uw mobiele kennisbron over de Islaam

BESCHIKBAAR OP DE VOLGENDE APPARATEN