Bibliotheek

. De Arrestatie Van “God”

Een Vriend Verried de geheime Schuilplaats van “God”:  (Johannes, 18:2-3)

“God” Werd Gearresteerd, Geboeid en Meegenomen: “De bende dan, en de overste over duizend, en de dienaars der Joden namen Jezus gezamenlijk, en bonden hem; en leidden hem henen...” (Johannes, 18:12-13)

“God” Werd Vernederd:  “En de mannen, die Jezus hielden, bespotten hem, en sloegen [hem].  En als zij hem overdekt hadden, sloegen zij hem op het aangezicht, en vraagden hem, zeggende: Profeteer, wie het is, die u geslagen heeft?.” (Lucas, 22:63-64).  “Toen spogen zij in zijn aangezicht, en sloegen hem met vuisten.”  (Mattheus, 26:67)

“God” Was Hulpeloos: “En als Hij dit zeide, gaf een van de dienaren, die daarbij stond, Jezus een kinnebakslag, zeggende: Antwoordt Gij alzo den hogepriester? Jezus antwoordde hem: Indien Ik kwalijk gesproken heb, betuig van het kwade; en indien wel, waarom slaat gij Mij?” (Johannes, 18:22-23)

“God” Werd ter Dood Veroordeeld: ” Gij hebt de [gods] lastering gehoord; wat dunkt ulieden? En zij allen veroordeelden hem, des doods schuldig te zijn.”  (Marcus, 14:64).  “Wat dunkt ulieden? En zij, antwoordende, zeiden: hij is des doods schuldig.” (Mattheus, 26:66)

De Domme en Handelbare “God”:  “En de plaats der Schriftuur, die hij las, was deze: hij is gelijk een schaap ter slachting geleid; en gelijk een lam stemmeloos is voor dien, die het scheert, alzo doet hij zijn mond niet open.” (Handelingen, 8:32)


AL.ISLAAM.COM
Uw mobiele kennisbron over de Islaam

BESCHIKBAAR OP DE VOLGENDE APPARATEN